Много проблеми за Арсенал, Ливърпул с атомно нападение

16:51
Много проблеми за Арсенал, Ливърпул с атомно нападение
Два от големите четири отбора в английската Висша лига - Ливърпул и Арсенал, излизат тази вечер за първите си двубои от 3-я предварителен кръг за влизане в груповата фаза на Шампионската лига.

Стандарт Лиеж - Ливърпул

Испанската звезда Фернандо Торес и новото попълнение Роби Кийн се очаква да бъдат на върха на атаката на "мърсисайдци" срещу белгийския Стандарт Лиеж тази вечер.

"Кийн и Торес са страхотни футболисти. Те вкараха изключително много голове през миналия сезон и вярвам, че ще се сработят добре и ще бележат още повече тази година", заяви мениджърът на Ливърпул Рафа Бенитез. Испанецът каза още, че капитанът на тима Стивън Джерард, който все още се възстановява от контузия, най-вероятно ще вземе участие в срещата.

ФК Твенте - Арсенал

Отборът на английския Арсенал ще излезе при гостуването на Твенте в Холандия без звездата си Сеск Фабрегас и още няколко основни футболисти.

Фабрегас се присъедини към контузените в отбора на "артилеристите" Коло Туре, Абу Диаби, Филип Сендерос, Самир Насри, Томаш Росицки и Едуардо.

Новодошлият през лятото от отбора на Кардиф 17-годишен Аарон Рамси ще направи дебют в официален мач с фланелката на "топчиите" тази вечер.

Срещата на Арсенал с ФК Твенте ще започне в 21:45 часа българско време , а тази на Ливърпул срещу Стандатрт Лиеж е от 22:05 ч.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

arsen
13.08.2008 17:23

Моята прогноза е 2-1 за Арсенал, а Ливърпул правят 1-1(Торес).