Травма мъчи Сандберг, Левски търси нов защитник

08:10
Травма мъчи Сандберг, Левски търси нов защитник

Шведският централен защитник на Левски Симон Сандберг отново се контузи. Съвсем наскоро той се възстанови от травма на коляното, която го мъчеше доста дълго време, а сега отново влиза в лазарета. Това е поредната контузия на защитника, който може да бъде определен като доста "чуплив", което му пречи да разкрие пълния си потенциал на "Герена". През пролетта той записа само един двубой със синята фланелка - още в първия пролетен кръг срещу Пирин.


В началото на лятната подготовка Сандберг тренираше по специална програма и успя да се възстанови и дори да влезе в групата на "сините" в първите мачове. Но сега той отново е получил контузия, която го вади от сметките на треньорския щаб. Симон до момента е записал общо 7 мача за Левски във всички турнири. Той има договор за още два сезона, но от "Герена" правят опити да го скъсат по взаимно съгласие.


Травмата на Сандберг означава със сигурност, че Левски ще привлече нов централен защитник в най-скоро време. Той ще бъде чужденец.


Вчерашната тренировка пропусна и Давид Яблонски, който също лекува контузия. Това означава, че срещу Верея в събота партньор на Илко Пиргов в отбраната ще бъде опорният халф Георги Ангелов.


Друг футболист, който се оплаква от травма е Иван Горанов. Той също не взе участие в заниманието. В него пък Габриел Обертан се отчете с няколко технични изпълнения, с които си заслужи аплодисменти от своите съотборници.


"Тема спорт"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация