Хари Реднап се отказа от Симеон Славчев

20:13
Хари Реднап се отказа от Симеон Славчев

Българският национал Симеон Славчев няма да играе в Бирмингам, след като мениджърът Хари Реднап се отказа от привличането му. Славчев ще се завърне в Спортинг Лисабон, с който има договор до юни 2018-а година, а "лъвовете" ще търсят други варианти за бъдещето му.

Другият футболист, който беше на проби със Славчев в клуба от Чемпиъншип - анголският защитник Алонсо, също се връща в отбора си "Рекреативо ди Либоло". Славчев и Алонсо играха в контролите с "Кидърминстър" и с "Оксфорд Юнайтед" и въпреки добрите отзиви в началото за българина, той не остана.

Според "А Бола" е много вероятно Славчев да бъде пратен в друг отбор от португалската лига срещу минимална сума и с голям процент от следващ трансфер. Такива варианти за него могат да бъдат отборите на "Витория" Гимараеш и "Спортинг" Брага.

Във форумите доста фенове се изказват приятелски за 23-годишния полузащитник. Един от привържениците смята, че "е глупаво да се гони играч, който никога не е получил шанс". Друг го подкрепя с думите, че "футболист от страна със 7 милиона население и дала страхотни футболисти заслужава да получи поне 10 мача кредит в първия отбор".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация