Гонзо: Проблемите на Левски са много

11:03
Гонзо: Проблемите на Левски са много

"На Левски ще му е много трудно да се бори за титлата. Лудогорец и ЦСКА си запазиха отборите, а сините градят нов и им трябва време. Но ако наистина попълненията са качествени, смятам че Левски ще е конкуренция на Лудогорец и ЦСКА", заяви треньорът на Черно море Георги Иванов.

"На "Герена" трябва да си решат проблемите, които дърпат отбора назад. Не съм в клуба от една година, но смятам, че всеки добър треньор би трябвало да се справи със ситуацията на "Герена". На този отбор му трябва самочувствие и спокойствие и нещата ще се получат. Ако ги няма тези неща, дали новият треньор ще се казва Авраам Грант или Жозе Моуриньо - никой няма шанс да успее."

"Проблемите на Левски са много. Като се започне от тези между публика и ръководство, мине се през треньорските и чисто футболните. В крайна сметка не искам да правя анализ, но от това, което виждам и чета по медиите - има проблеми на всички нива. Трябва да се подобрят отношенията между феновете и ръководството и отбора - само тогава може да се получат нещата. Основният фактор за Левски винаги е бил публиката. Ако тя е срещу отбора, няма никакъв шанс за успех", каза Гонзо, който коментира и случая с Николай Митов. 

"Митов от много отдавна няма място на „Герена". Не може зад гърба ти да преговарят с друг, а ти да продължаваш да искаш да си треньор. В крайна сметка всичко опира до достойнство и самочувствие", завърши Иванов, цитиран от "Меридиан мач".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация