Коутиньо подаде молба за трансфер

19:36
Коутиньо подаде молба за трансфер

Звездата на Ливърпул Филипе Коутиньо подаде официална молба за трансфер, след като по-рано днес собствениците на клуба обявиха, че няма да го продадат това лято на никаква цена, съобщава Sky Sports.

Бразилският национал е основната трансферна цел на Барселона, като каталунците вече отправиха две оферти към английския клуб, втората на стойност над 100 милиона евро, но и двете бяха отхвърлени. Днес собтвениците на мърсисайдци - Фенуей Спортс Груп, публикуваха кратко изявление, в което се казва, че няма никакъв шанс Коутиньо да бъде продаде през този трансферен прозорец. Това обаче не е краят на тази трансферна сага, след като Sky Sports съобщава, че плейемейкърът е подал официална молба за трансфер, след като е разбрал за позицията на собствениците. 

"Филипе направи всичко възможно, за да се стигне до миролюбив изход от ситуацията, но клубът не го позволява", казва близък приятел на футболиста пред изданието. 

Според медиите на Острова ръководството на Барселона вече е приготвило трета оферта - този път на стойност 120 милиона евро, като разчита и действията на Коутиньо да спомогнат за реализирането на трансфера.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Georgi.Ilinov
12.08.2017 00:24

Много трудно ще станат трансферите, както на коутинйо така и на дембеле,проблемът идва от там,4е и двамата нямат откупна клауза.Може ли някои да ми обясни защо някои футболисти имат освобождаваща клауза а други не?Опитах да намеря нещо в нета но не намерих нищо.