Отличен дебют за Херо в Разград, Лудогорец с единия крак в групите на Лига Европа (видео)

23:32
Отличен дебют за Херо в Разград, Лудогорец с единия крак в групите на Лига Европа (видео)

Лудогорец направи сериозна крачка към класиране за груповата фаза на турнира Лига Европа. В първия мач от плейофите шампионите на България победиха у дома литовския Судува с 2:0, като двубоят бе официален дебют за новия старши треньор на орлите Димитър Димитров-Херо. 

Преди началото на срещата пък бе официално открит новия сектор "В" на стадион " Лудогорец Арена".

Иначе след нулево равенство на почивката, Козмин Моци откри резултата в 61-ата минута, засичайки с глава центриране отдясно на Сисиньо. В 76-ата минута домакините подпечатаха по-добрата си игра с втори гол, който бе дело на Върджил Мисиджан. 

Като цяло разградчани доминираха през всичките 90 минути, като единствено добре организираната защита на съперника не им позволи да стигнат до по-изразителен успех.

Реваншът е след седмица в Литва.

Лудогорец - Судува 2:0

1:0 Козмин Моци '61

2:0 Върджил Мисиджан '76

Състави:

Лудогорец - Ренан, Сисиньо, Пластун, Моци, Натанаел, Лукас Саша, Анисе, Дяков, Мисиджан, Вандерсон, Кешерю

Судува - Кардум, Чиникас, Абу Бакар, Леймонас, Керла, Цвдукас, Янушаускас, Славикас, Вербискас, Везевичиус, Янкаускас

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

zlobar4o
18.08.2017 07:27

За смените си прав за играчите не си и да са в относително слаба форма посочените от теб играчи просто нямат адекватни смени. От лукоки и пауло очаквам много повече но им трябва игрово време. Трудно ще излязат от групите Лудогорец а и грешка беше да сменят бат жоро треньоро преди нова година колкото и зле да беше. Без адекватна селекция какъв треньор може да си. Аз не бих поел отбор на който не мога да участвам в селекцията значи всичко е парата особено в левски

nikolaigalata
17.08.2017 23:59

Първото впечетление което ми направи новия треньор на Лудогорец като цяло е леко негативно . Единственото положително нещо беше че Херо им е казал да си подават повече .
Но факта ,че не прави смени ме навежда на мисълта ,че Херо ще е треньор от ранга на Дерменджиев . Първата смяна я направи в 77-мата минута , втората вече излишна -в 89-тата минута и третата пак излишна - в 94-тата . За къде бави времето ? Да не играе срещу Реал Мадрид например ,че да има смисъл от подобни действия ? Смените нормално се правят около 70-тата минута , може и по рано дори. Може и на полувремето да се направи една смяна.
Другото което ми направи лошо впечетление е това, че има няколко играчикоито започват като титуляри , а те не трябва изобщо да играят , понеже не умеят . Това са :
Лукаш Саша , Дяков и Кешеру .
Надявам се все пак да греша и в идните мачове тези основни и очевадни грешки да се изчистят .