Херо: Взимаме нови сега или зимата

11:29
Херо: Взимаме нови сега или зимата

Новият треньор на Лудогорец Димитър Димитров зави след дебюта си за "орлите" в евротурнирите, в който разградчани се наложиха с 2:0 над Судува, че е било трудно на домакините срещу толкова добре организиран тим в дефанзивен план. 

" Судува действително са доста организиран тим. Играят дълбоко в собствената си половина трудно е да се играе, но имахме своите положения. Футболистите се постараха. Нямам претенции към тях във фаза защита, не допуснахме ситуации. Имахме недостатъци във фаза атака, вкарахме два гола, имахме няколко чисти положения през второто полувреме. Има какво да се желае в тактически аспект, нещата трябва да се отработят. Имаше тактически грешки, но за 2-3 дена работа съм доволен от показаното и победата. Судува не са случайни след като са отстранили 3 съперника дотук.

Използвахме Анисе на тази позиция, защото Марселиньо е наказан, решихме, че това е по-удачно. Първият гол дава самочувствие, видяхте имахме 4-5 положения след попадението." 

Специалистът бе категоричен, че няма място за подценяване в реванша. "Смятам, че вторият мач трябва да се изиграе изключително сериозно. Ще ни е трудно при статични положения, не смятам че всичко е решено." 

Херо говори и за селекцията на разградчани, като е убеден, че в тима трябва да бъдат взети нови футболисти, тъй като шампионите вече са се разделили с няколко играчи. "Продадоха се няколко човека ,а никой сме взели. Отборът играе на няколко фронта, ако не се направи сега селекция, то зимата. Има дисбаланс в отбора, ще се опитаме да го оправим." 

Треньорът коментира и предстоящия двубой срещу Дунав в Първа лига. "Този мач няма нищо общо с Иртиш, очаквам труден мач. Ще има и умора във футболистите. Няма леки мачове, Дунав е стойностен отбор, очаквам труден двубой. Ще мислим по състава, на кой да дадем почивка."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация