Бардзали: Бонучи не е голяма загуба за Юве

10:22
Бардзали: Бонучи не е голяма загуба за Юве

След като по-рано през лятото Джорджо Киелини обясни, че трансферът на Леонардо Бонучи в Милан не е голяма загуба, сега нещо подобно направи и другият стълб в отбраната на Ювентус Андреа Бардзали.


36-годишният ветеран призна, че напусналият член на торинското BBC е бил много важен, но не и по начина, по който са Лионел Меси и Кристиано Роналдо съответно за Барселона и Реал Мадрид.


„Росонерите” привлякоха 30-годишният Бонучи срещу 40 милиона евро, а според мнозина причината за трансфера бе конфликтът между футболиста и наставника на Юве Масимилиано Алегри.


„Двамата футболисти (визира също и Дани Алвеш – б.р.), които ни напуснаха бяха важни”, призна Бардзали. „Наред с всичко друго Бонучи прекара 7 години в Ювентус и беше много важен.”


„В един отбор има 23-ма играчи и само 11 могат да бъдат на терена. Никой не може сам да дестабилизира тима или да направи разликата, с изключение на Диего Марадона и може би Лионел Меси и Кристиано Роналдо. Един или двама футболисти могат да променят баланса, новите попълнения и ветераните трябва да имат правилната настройка, за да се борят отново за титлата”, допълни Бардзали.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация