Нов разгром за Ман Юнайтед (видео)

16:28
Нов разгром за Ман Юнайтед (видео)

Отборът на Манчестър Юнайтед записа втора поредна разгромна победа от началото на сезона, след като се наложи с 4:0 над Суонзи като гост в мач от втория кръг на Висшата лига. Преди седмица червените дяволи разбиха със същия резултат Уест Хем, а днес те продължиха със солидното си представяне.

На "Либърти Стейдиъм" домакините се отбраняваха добре през първата част, но допуснаха грешка при центриране от корнер в 46-та минута, което позволи на Ерик Баи да открие резултата.

След почивката лебедите нямаха сили да натиснат в търсене на изравнителен гол, а възпитаниците на Жозе Моуриньо решиха всички в рамките на три минути между 81-ва и 84-та, когато последователно вкараха Ромелу Лукаку, Пол Погба и Антони Марсиал.

По този начин Юнайтед записа втори пореден впечатляващ успех и за момента оглавява класирането във Висшата лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bitten
20.08.2017 02:35

Аз пък съм много впечатлен (и дълбоко изненадан) от играта на Матич. След всичкото плюене което му дръпнах когато разбрах че искаме да го купуваме, направо трябва да си изям думите (и шапката). Чудесно начало на кариерата му на Театъра. Дано да продължава така и този сезон тотално да ме опровергае, че е посредствен.

lilikoli
19.08.2017 16:36

Рано е да се правят каквито и да са изводи, но от тези 2 мача съм много доволен и предвид резултатите и играта няма как да не съм. Харесва ми най-вече колко бързо си връщаме топката когато я загубим и атаката ни разбира се. Лукаку 3 гола мики 4 асистенции погба 2 гола и 2 асистенции марсиал 2 гола и асистенция. Тези 4мата дават сериозна заявка за връщането на страха у противниковите защитници когато играят срещу Юнайтед.