Терзиев сменя Чорбаджийски

21:20
Терзиев сменя Чорбаджийски

Централният защитник на ЦСКА Божидар Чорбаджийски няма да играе в двубоя с Холандия утре. Бранителят е наказан за един мач от УЕФА заради натрупани жълти картони. Той напусна лагера на трикольорите и няма да пътува днес за Холандия. Мястото на Чорбаджийски до Васил Божиков в центъра на ариергарда ще заеме Георги Терзиев. Бранителят на Лудогорец остана резерва в двубоя с Швеция и не се появи на терена.Останалите в отбрана са същите - Страхил Попов на десния бек и Петър Занев на левия.

Селекционерът Петър Хубчев умува да промени схемата, като пусне Андрей Гълъбинов на върха на атаката. Нападателят на Дженоа бе гласен за титуляр и срещу шведите, но е получил лека контузия. Затова от лекарския и треньорския щаб на трикольорите са преценили да заложат на върха на атаката на Ивелин Попов. Именно заради леката травма Ивайло Димитров замени Попето в края на мача с Тре кронур, а не Гълъбинов. На вратата отново ще бъде предпочетен Пламен Илиев пред Божидар Митрев. Халфът Симеон Славчев все още не е готов за пълни 90 минути.

Вчера Петър Хубчев е провел сериозен разбор на мача с Швеция, като е било наблегнато и на някои тактически тънкости за сблъсъка с Холандия.

Днес в 17:00 часа Хубчев ще даде пресконференция на стадион "Амстердам Арена", а половин час по-късно е и тренировката на стадиона на Аякс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари