Нова грешка за Аржентина в квалификациите

12:07
Нова грешка за Аржентина в квалификациите

Националният отбор на Аржентина направи нова грешна стъпка в квалификациите за Световното първенство в Русия, след като взе само точка от домакинството си на Венецуела.

Преди няколко дни Лео Меси и компания направиха нулево равенство при гостуването си на Уругвай, а тази нощ възпитаниците на Хорхе Сампаоли изпуснаха задължителните три точки срещу последния в зона Южна Америка. В Буенос Айрес гостите изненадващо поведоха в резултата в 50-та минута чрез Джон Мурило, а пет минути по-късно Аржентина изравни след автогол на Ролф Фелчер, но домакините така и не успяха да стигнат до пълен обрат. По този начин финалистите от последното Световно първенство остават на 5-то място в класирането с 24 точки, два кръга преди края на квалификациите.

Нощта беше лоша и за тима на Чили, който допусна втора поредна загуба. След като преди няколко дни Алексис Санчес и компания допуснаха домакинско поражение от Парагвай, сега отборът загуби гостуването си на Боливия. По този начин за момента Чили е на 6-та позиция и остава извън местата даващи право на класиране за Мондиал 2018.

Останалите резултати:

Колумбия – Бразилия 1:1

Еквадор – Перу 1:2

Парагвай – Уругвай 1:2.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация