Българите в България, лишени от билети за битката Пулев - Джошуа

16:46
Българите в България, лишени от билети за битката Пулев - Джошуа

На страницата на Кубрат Пулев във Фейсбук излезе становище относно блокирането на достъпа за закупуване на билети от страна на българските фенове от България за битката за титлата срещу Антъни Джошуа.


Ето и какво се казва в него:


БЪЛГАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ, ЛИШЕНИ ОТ БИЛЕТИ ЗА БИТКАТА ПУЛЕВ - ДЖОШУА


Всеки български IP адрес е с блокиран достъп до онлайн продажбата на билети за мача.


Българите в България, които все още искат да си купят билети за мача между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа на 28-ми октомври в Кардиф, са лишени от тази възможност!

От вторник (12.09) следобед насам, всички български IP адреси, са с блокиран достъп до единствения официален сайт, оторизиран да продава онлайн пропуски за битката за световната титла в тежка категория. Става въпрос за британския stubhub.co.uk.

 

Въпреки че вече има останали много малко билети за двубоя на "Принсипалити стейдиъм", линкът за онлайн продажба работи безотказно от всяка друга държава в Европа, с изключение на България, показа наша проверка.

 

"Обръщам се към всички хора, които искат да ме подкрепят в мача срещу Антъни Джошуа. Днес научих за този проблем и съм много озадачен! Не искам да си мисля, че българите, които обичат бокса в България и искат да бъдат на този исторически мач, са дискриминирани нарочно! Ще направя всичко възможно тази долна постъпка да бъде коригирана веднага! Чакам ви на стадиона! 28-ми октомври, Кардиф", така Кубрат Пулев коментира ситуацията със забранения достъп до продажбата на билети от България.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация