Дани Алвеш опитва да потуши скандала в ПСЖ (видео)

10:24
Дани Алвеш опитва да потуши скандала в ПСЖ (видео)

Защитникът на Пари Сен Жермен Дани Алвеш изрази увереност, че конфликтът между Неймар и Единсон Кавани в най-скоро време ще бъде изгладен и зрителите повече няма да стават свидетели на свади като снощните в мача срещу Лион. ПСЖ спечели мача с 2:0 благодарение на два автогола на футболисти на гостите.

В един епизод от мача Алвеш взе топката и отказа да я даде на Кавани за изпълнение на свободен удар, а я предостави на Неймар. Уругваецът по-късно пък не даде на Неймар да изпълни дузпа, а ударът му от бялата точка бе париран от вратаря на Лион.

"Фаулът мислех да го бия аз. Взех топката, тъй като по-рано съм изпълнявал свободни удари и бях уверен. После обаче Неймар я взе от мен. Смятам, че личните желания не бива засенчват отборната игра. Не трябва да забравяме, че най-важното е колективният резултат, тъй като футболът е отборен вид спорт. В момента с дузпата говорих с треньора и не видях какво се случи. Това обаче може да стане във всеки един отбор. Кавани вкара един гол, Неймар също искаше да се разпише. Това са играчи, които искат да вкарват, но на първо място са професионалисти. В съблекалнята всичко бе спокойно. Мисля, че те ще обсъдят ситуацията и ще се споразумеят", каза Алвеш пред "SporTV".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация