Берба: Вече не играя като нападател

19:11
Берба: Вече не играя като нападател

Димитър Бербатов сподели любопитни неща относно продължаването на своята кариера в Индия и плановете си за след това. Берба заяви, че вече не си представя себе си като нападател, а като халф. Той намекна и че е възможно да продължи кариерата си и след престоя в Керала Бластърс.

 

„Всеки се движи според неговия си часовник. Нека видя какво ще се случи с това предизвикателство, да се подготвя. Тези 5 месеца ще бъде само футбол в главата ми. В последствие другите неща ще се наредят”, заяви Берба след дипломирането си в НСА.


„Нищо не е изключено, защото любовта към футбола, как да се изразя, мислех си, ще играя в чужбина, ще играя в Манчестър, после няма нужда, има само надолу. Но е трудно да се откажеш, колкото мога ще играя. Нека мине това, да видя как се чувствам, ако не ми се получат нещата дори там, може би няма нужда да продължавам.”

 

„Имам предвид годините, които съм, не съм играл повече от година. Надявам се подготовката, която ще е около месец, да ни е достатъчна на мен и на момчетата. Вече дори не се виждам като нападател, никога не съм бил толкова бърз, в последствие и скоростта намалява, но в главата си продължавам да съм много бърз в решенията. Говорих си с треньора, важно е за мен да оправдая неговите очаквания, отборът е губил два финала, дано третият е на късмет.”


„Халф, организатор на играта, повече ме влече да давам изява на младите момчета, да ги чакат за интервюта, пък аз да минавам отстрани”, допълни Бербатов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация