Каранга взе български паспорт

14:08
Каранга взе български паспорт

Най-добрият футболист в Първа лига от началото на сезона – Фернандо Каранга, вече има български паспорт. Водещият реализатор в първенството няма да заема повече квота на чужденец извън ЕС и по този начин ЦСКА решава проблемите си в тази насока. 

Документите на бразилеца за наш паспорт са били подадени отдавна и процедурата вече е завършила успешно. Така няма да се налага един от Густаво Кулма, Рафаел Енрике и Кевин Меркадо да отпада групата, както се случваше до момента. Отсега нататък и тримата заедно ще могат да вземат участие в мачовете на армейците, тъй като Каранга освободи една квота. 

Както е известно, по наредбите на БФС не повече от трима състезатели без европейски паспорт могат да попадат в групата за мачовете. В ЦСКА вече са точно трима и треньорският щаб има един проблем за решаване по-малко. Не е изключено в скоро време още един играч на червените да вземе наш паспорт, пише "Тема Спорт".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

SuperSizee
25.09.2017 23:15

Много се радвам, че взема български паспорт само не разбирам как става толкова бързо. Далеч съм от мисълта, че е престъпник и не си плаща данъците, но въпреки това, прекалено бързо сякаш се случва това. Същото и за голяма част от футболистите в Разград.

Docker
26.09.2017 12:51

Абсолютно вярно - дават българско гражданство на някакви си маймуни, без смисъл и причина, а с години не дават документи на бесарбските българи например.