На Острова пак разделят Григор и Никол

16:27
На Острова пак разделят Григор и Никол

Певицата от „Пусикет долс“ Никол Шерцингер и тенисистът Григор Димитров се грижат и раздават много един за друг, но разстоянието между тях прави връзката им много трудна, пише днес в. „Сън“. Изданието намеква, че звездната двойка може да е пред раздяла.

Докато Никол има безброй музикални участия и е ангажирана с новия сезон на „X Factor Америка“, Димитров непрекъснато пътува за мачове. Те не говорят за официална раздяла, но споделят разочарованието си от факта, че комуникират основно по телефона.

Новината идва малко след като екзотичната изпълнителка сподели в телевизионно интервю, че ще се радва да има деца през следващите пет години. Тя каза и че би искала да се омъжи един ден.

Никол също така заяви, че мечтае да съчетава работата със семейството и да бъде като Шаде, Дженифър Лопес и Бет Мидлър, които също успяват успешно да комбинират ангажиментите си.

Красавицата, която в момента е на 39 години, разкри, че подготвя нов музикален проект, за който много се вълнува.

„Имам проект, който е моя мечта и го пазя в сърцето си. Имам визия за него и искам да го създам по този начин. Това е нещо, което смятам, че не е било правено преди, така че искам да му отделя време“, каза тя и допълни, че в живота й нещата винаги опират отново до музиката.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация