Возняцки е шестата сигурна участничка в Сингапур

16:49
Возняцки е шестата сигурна участничка в Сингапур

Каролин Возняцки официално стана шестата тенисистка, която си осигури участие във финалната надпревара на WTA в края на годината в Сингапур, която ще се проведе от 22 до 29 октомври.

Датчанката се присъединява към лидерката в световната ранглиста Гарбине Мугуруса, Симона Халеп, Каролина Плишкова, Винъс Уилямс и Елина Свитолина, съобщиха от организаторите на женската тенис асоциация.

През този сезон бившата номер едно в света изигра седем финала, а само преди седмица спечели и първата си титла през сезона, след като триумфира за втора поредна година в турнира на твърда настилка Пан Пасифик Оупън в Токио.

С успеха си 27-годишната тенисистка сложи край на серията от шест поредни загубени финала през 2017 г. в Маями, Доха, Дубай, Бостад, Ийстбърн и Торонто.

„Много съм щастлива, че се класирах отново за финалите на WTA. Имам страхотни спомени от този турнир. Наистина нямам търпение да се върна в Сингапур и да покажа най-добрия си тенис пред страхотната публика там“, сподели Возняцки за сайта на WTA.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация