Конте: Контузията на Мората не е сериозна

17:19
Конте: Контузията на Мората не е сериозна

"Разочаровани сме от резултата, но в същото време съм доволен и горд от себераздаването на футболистите ми", заяви мениджърът на Челси Антонио Конте. "Сините" допуснаха загуба с 0:1 от Манчестър Сити в дербито на 7-ия кръг на Висшата лига. Италианският специалист обаче обяви, че се гордее със своите играчи и съобщи, че контузията на Алваро Мората не е сериозна.

"Ние дадохме всичко от себе си. Създадохме добри възможности за гол, но не успяхме да се възползваме от тях. Сити имаше своите шансове и в крайна сметка се възползва по-добре от нас и победи.

Трябваше ни време, за да се възстановим за такъв мач. Когато си изморен, не е никак лесно да тичаш от едното до другото наказателно поле.

Със сигурност играхме срещу един много добър съперник. През изминалия сезон те показаха, че са много силен отбор. Мисля, че след трансферния прозорец те се доказват точно като такъв и ги поздравявам", коментира италианският специалист.

Относно състоянието на Алваро Мората, който бе заменен принудително в 35-та минута заради контузия в лявото бедро, наставникът на „сините“ обяви: „Не мисля, че е сериозно. Това е мускулна травма и до няколко дни ще знаем какво е положението. Мората спря, за да избегне контузията да стане още по-сериозна. Той ми каза, че предпочита да излезе, защото в противен случай рискува ситуацията да се влоши".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация