Няма шанс Гонзо да се върне на "Герена"

11:05
Няма шанс Гонзо да се върне на "Герена"

Една от живите легенди на Левски Георги Иванов отскоро е без работа. Той напусна "Герена", за да поеме Черно море, но преди по-малко от две седмици си тръгна от "Тича" заради слаби резултати. След този развой веднага плъзнаха слухове, че Георги Иванов може да се завърне под някаква форма в любимия си Левски. По информация на "Меридиан мач" това няма да се случи на този етап.

Собственикът Спас Русев е доволен от екипа, който в момента управлява "сините". За силния спортно-технически човек на "Герена" е избран Даниел Боримиров и промяна в тази посока на този етап не се предвижда.

От доста време на мачовета на клуба се появява и Наско Сираков, но и Вълка няма да се завърне под някаква форма официално в клуба. Както вече информирахме, възможно е той да помага на "сините", но без да има пост.

В същото време Георги Иванов не се е появявал пред медиите, откакто напусна "Тича". Според запознати, той смята да излезе в дълга ваканция, за да си почине от футбола. Едва след това той ще търси нова работа, която по всяка вероятност ще е свързана с Локомотив (Пд).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация