Аржентина на крачка от голямата издънка (видео)

07:20
Аржентина на крачка от голямата издънка (видео)

Националите на Аржентина отново се издъниха, като продължават да треперят за мястото си на Мондиал 2018 в Русия. Гаучосите продължиха слабото си представяне, завършвайки 0:0 с Перу в мач от 17-ия кръг на световните квалификации в зона Южна Америка.

 

Двубоят на "Бомбонера" бе ключов за двата тима, които все пак остават с шансове за виза в Русия, след като Колумбия допусна обрат в последните секунди от Парагвай (1:2), а Чили изхвърли Еквадор (2:1) от надпреварата с гол в края.

 

Интересното е, че през август 1969 години Аржентина и Перу отново играят на "Бомбонера" в ключова квалификация за Световното в Мексико, срещата отново завършва наравно - 2:2, този резултат праща перуанците на световно, а гаучосите за първи и последен път на този етап не се класират с игра на най-големия футболен форум в света.

 

Звездите на Аржентина, които сензационно имат второто най-слабото нападение в групата с едва 16 попадения от 17 мача, като единствено Боливия (14) е зад тях, трябва да спечелят на 100% в Еквадор, в противен случай ще пропуснат Мондиал за първи път от 1970 година в Мексико.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CFC_H_A_Z_A_R_D
06.10.2017 14:43

От най-добрия национален отбор (който по мое мнение загуби от Германия само заради малшанс)Аржентина се превърна в отбор треперещ дали ще отиде на бараж за световното!!!Ако не се класират Меси ще изпусне може би последния си шанс да го спечели.

Kiril.N..Kovachev
06.10.2017 11:48

Не следя първенствата из Южна Америка, сигурен съм, че има много стойностни футболисти. Все пак, при положение, че ти трябва гол и не пускаш Дибала и Икарди, които са в страхотна форма, особено първия.. не мисля, че е редно. Не били сработени с Меси?? Е то тези които играха пък са много сработени. Агуеро е контузен, да речем, че Игуаин си е издънка като цяло в национала, но мисля че с Ди Мария, Дибала, Икарди и Меси можеше да се постигне повече. Все пак при победа следващия мач отиват минимум на бараж, а може и дирекнто класиране, в зависимост от другите двубои..

tylergalabov
06.10.2017 11:21

Агуеро е с натъртени ребра след автомобилна катастрофа.

BarcaLeo
06.10.2017 09:22

дибала игуаин агуеро защо не играха контузени ли са