Неймар поиска УЕФА да извади Барса от Шампионска лига

15:57
Неймар поиска УЕФА да извади Барса от Шампионска лига

Нападателят на Пари Сен Жермен Неймар се обърна към УЕФА с искане да изключи Барселона от Шампионската лига, съобщава "АС". Неговите адвокати са го посъветвали за подобни действия, тъй като каталунците все още не са му платили 26 милиона евро като бонус за удължаване на договора.

Бразилецът подписа ново споразумение с Барселона миналата година. Контрактът на Неймар бе до 2021 година.

През лято Неймар премина от Барселона в Пари Сен Жермен за рекордните 222 милиона евро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bitten
08.10.2017 01:55

Много сте ми интересни такива, дето обиждате човека, задето си търси правата. Я помислете малко, ако вие бяхте назначени, да кажем като готвач, и работите 1 година. В договора пише, че ако подпишете договор за още една година ще ви дадат бонус от 2 заплати. Подписвате договора, и след 6 месеца решавате че в съседния ресторант ще се чувствате по-добре и ще взимате по-голяма заплата. Това значи ли че досегашният ви работодател има правото да не ви даде договореният бонус? Няма ли и вие да си търсите парите? Айде моля ви се. Само се чудите как да му се сърдите, защото до вчера ви беше златното момченце а днеска рита срещу вас.

Amateur1878
07.10.2017 21:59

Какво означава това "пари, от които няма нужда"? 26млн. са никакви пари ли?

Още повече, тук говорим за подписан договор с Барса. Подписва договора и получава 26 млн. Барса не ги плащат, значи не спазват договора и са за съдене. Друг е въпроса дали изваждане от ШЛ е най-уместното искано наказание.

Messiah
07.10.2017 22:04

Бе квото и да го мислиш, и с 26 млн. и без 26 млн. - говно си е Наймар досущ като Кристиано. И преди си беше и сега си е и винаги ще си е!

titan25
07.10.2017 18:41

Готов да развали сезона на бившите си съотборници,за пари които не е изработил и от които няма нужда,голям играч.