Три златни мача чакат Левски на Роси

09:59
Три златни мача чакат Левски на Роси

Първата серия от мачове, която би могла да донесе мечтаната титла на Левски, стартира днес във Велико Търново. Сините излизат срещу коравия отбор на Етър, а се очаква мачът да се играе пред пълни трибуни. Така ще бъде и в следващите две срещи на отбора, в които момчетата Това е годината, в която Етър постига най-голямата си победа над Левски. На 1 декември виолетовите победиха с 4:2. Точни тогава бяха Красимир Балъков (2 гола), Ангел Червенков и Илиян Киряков. За Левски Петър Михтарскии Велко Йотов. на Делио Роси ще се изправят последователно с основните си съперници за титлата - ЦСКА и Лудогорец в Разград, информира "Меридиан мач".

Именно в предстоящите три мача Роси трябва да покаже, че сините имат класа и треньор за краен успех. Дефанзивният стил на италианеца прави Левски силен срещу силните и по-скоро безидеен и немощен в атака срещу средняците, какъвто е именно отборът на Етър. Заради това сякаш гостуването на виолетовите ще бъде по-тежко изпитание за Делио Роси от битките с ЦСКА и Лудогорец.

Италианецът получи изненадващ удар в навечерието на гостуването във Велико Търново. В последния момент от състава заради травма отпадна Антони Белмонт, който беше гласен за титуляр срещу виолетовите. Очаква се халфът да бъде готов за следващите битки на отбора, защото контузията му е по-скоро лека. От друга гледна точка травмата облекчи Делио Роси, който така изчисти всички въпросителни около състава си. Очаква се италианецът да заложи на обичайната единайсеторка, в която няма място за крилото Жерсон Кабрал и Жуниор Мапуку.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bitten
15.10.2017 17:40

Как си личи че сте копирали части от статията от едно място и други от друго и даже не сте си направили труда да ги пейстнете на правилните места xD Никой ли не чете статиите преди да публикувате... Ако искате намете ме мен, само да ви чета писанията преди да се публикуват. Няма да ви искам много.

emporiovasko
15.10.2017 10:21

Статията е писана от "човек" в алкохолен делириум! :D