Нова грешна стъпка на "армейците" (видео)

21:58
Нова грешна стъпка на "армейците" (видео)

ЦСКА-София направи грандиозна издънка в битката за шампионската титла, след като извъртя равенство 0:0 срещу Пирин на стадион "Българска армия".


Това е второ поредно равенство за червените, които вече изостават на три точки от Лудогорец и първото място.


Все пак ЦСКА е с три точки пред Левски, но след седмица предстои "Вечно дерби", след което армейците може да паднат и до трета позиция. От своя страна Пирин е на десето място с 12 точки.


През първия четвърт час домакините наложиха териториален натиск, но не успяха да създадат някакво положение пред Макенджиев. Първата по-сериозна атака в мача бе в 28-ата минута и я осъществиха гостите от Благоевград. Пирин комбинира добре отдясно и последва прострелно центриране, с което се разминаха двама играчи в зелено. ЦСКА-София отговори с изстрел на Тиаго, който не застраши Макенджиев.


В 31-ата минута дойде и първото голово положение. Енрике се озова на чиста позиция, но шутът му от 7-8 метра бе доста неточен и излезе в аут. Само 120 секунди по-късно Енрике осъществи отличен индивидуален пробив от центъра на терена, нахлу в наказателното поле на гостите и стреля добре, но Макенджиев изби.


В 40-ата минута ЦСКА-София като по чудо не откри резултата. Каранга стреля с глава след центриране от фаул, но Макенджиев с невероятен плонж изби в корнер.


До края на полувремето и Пирин опита да застраши вратата, но отличен шпагат на Барт спря Аймен Суда.


Секунди след почивката червените осъществиха опасна атака, при която Каранга опита да комбинира със свой съотборник, но пасът му от аутлинията на малкото наказателно поле не сполучи.


В 61-ата минута Каранга се пребори за топката и я отклони към Тиаго, който напредна и стреля от границата на наказателното поле, но в аут. Секунди по-късно Бодуров можеше да вкара след меле около малкото наказателно поле на Пирин, но ударът му с глава излезе покрай лявата греда.


Осем минути преди края на редовното време червените отново застрашиха благоевградската врата след центриране от статично положение, когато Каранга стреля с глава, но топката излезе на сантиметри покрай лявата греда.


ЦСКА-СОФИЯ - ПИРИН 0:0


ЦСКА-СОФИЯ: 30. Черниаускас, 3. Недялков, 5. Бодуров, 6. Рубен Пинто, 9. Каранга, 10. Кулма, 16. Лое, 17. Енрике, 20. Тиаго, 23. Дюлгеров, 25. Барт


ПИРИН: 22. Макенджиев, 18. Попев, 3. Сандев, 14. Николов, 27. Ничев, 24. Костадинов, 99. Кирилов, 10. Суда, 30. Траянов, 15. Благов, 19. Костов

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

zlobar4o
15.10.2017 22:35

Домуса е виновен купил е всички съдиите бфс футболистите фифа фафа и фуфа извънземните путин и ким чен ун даже и себе си е купил та цска и левски да не могат фа играяъ футбол