Нови спортове в Играта на WINNER.BG

21:47
Нови спортове в Играта на WINNER.BG

От тази седмица в Играта на WINNER.BG ще има възможност да се правят прогнози на редица нови спортове. Много баскетбол, ръгби, хокей, хандбал, американски футбол и волейбол очакват участниците в най-популярната онлайн игра за спортни прогнози в България. Освен тях са добавени десетки нови футболни лиги от Европа, Северна и Южна Америка, Африка, континентални първенства и квалификационни турнири. По този начин портфолиото на сайта се увеличава до над 450 лиги и подлиги на клубно и национално ниво. 

В средата на седмицата стартира най-популярното баскетболно първенство в света - НБА. Всички срещи от редовния сезон, плейофите и финалите, както и Мачът на звездите, ще бъдат включени в програмата ни. За пръв път в сайта ще бъде достъпно и класирането в шестте дивизии в Лигата. В телевизионната програма периодично ще бъдат добавяни срещи, които ще се излъчват в българския ефир.

Освен първенството на САЩ и Канада ще се предлагат мачове от лигите на България, Италия, Испания, Евролигата и др.

Хокеят също се завръща в програмата на WINNER.BG. Двете най-силни клубни лиги в света - НХЛ и КХЛ, ще присъстват ежедневно в тиражите ни до средата на юни 2018 г. Класирането и за двете първенства може да намерите в зона САЩ (НХЛ) и зона Русия (КХЛ). В телевизионната програма ще бъдат маркирани всички мачове, които ще се предават пряко в българския ефир.

Наскоро започналият сезон в може би най-популярния спорт в Щатите - НФЛ, отново ще може да бъде намерен в програмата на Играта. Пълният комплект двубои от редовния сезон, плейофите и Супербоул LII ще е на разположение на участниците. 

За първи път в Играта са включени ръгби срещи. За момента се предлагат такива само от английската Aviva Premiership Rugby, като постепенно ще бъдат добавени и други шампионати.     

С новите опции и значително обогатената спортна програма WINNER.BG предоставя възможност на всеки един потребител да се включи в битката за месечните награди или просто да провери познанията си в спорта и футбола в конкуренцията на стотици играчи от цялата страна.

*важат "Общите условия" и "Правилата на играта" 

Паралелно с Играта на WINNER.BG може да участвате и в тиражите на Супер 7, където имате възможност да се борите за голямата награда от 100 000 лв., както и за разпределението на годишните награди.

*важат "Общите условия" и "Правилата на играта" 

WINNER.BG пожелава успех на всички свои настоящи и бъдещи участници!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bitten
19.10.2017 00:14

Сайте има толкова много проблеми вие се занимавате с глупавата си игричка....
1-во Оправете си базата данни.
2-ро Върнете като кликне човек на иконката на даден отбор да вижда всички новини излезли само за този отбор
3-то Оправете бъга с това 'логване'... Писна ми всеки път като реша да ви обяснявам колко ви е келяв сайта да трябва да се логвам.

Има още и още но като оправите тези 3 приоритетни задачки ще ви дам още, не искам да ви пренатоварвам.
А и само да си знаете 'играта' е под номер 1360. Доста хляб трябва да изядете докато си оправите всичките 1359 бъга и неточности докато стигнем до това играта да е приоритет номер 1.

pgs_major
17.10.2017 21:04

Ако ги няма тези над 4,5 гола и 5,5 гола ще е по-добре

Matteo_Poker
17.10.2017 14:27

До хората,които поддържат сайта : Има първенства от европейските ,които нямат актуална информация за класирането на отборите.Преди имаше статистика на мачовете ,дори мача да е свършил можеше да разгледам статистиката ,сега като почне срещата мача като го отворя няма нищо.