Бака: Играх в най-слабия Милан в историята

18:15
Бака: Играх в най-слабия Милан в историята

Колумбийският нападател на Виляреал Карлос Бака заяви, че е играл в “най-слабия Милан в историята”. Бака носеше фланелката на “росонерите” между 2015 и 2017 година, като италианският гранд го бе купил от Севиля. Нападателят в същото време настоява, че периодът му на “Сан Сиро” е бил успешен. За двата си сезона в Милано Бака отбеляза 34 гола за "червено-черните". Южноамериканецът все още е собственост на Милан, като договорът му с италианците изтича през 2020 година. В момента той играе във Виляреал като преотстъпен.

“Двете години в Милан бяха задоволителни за мен. Постигнах целта си”, сподели пред колумбийското W Radio Бака. “Нещата можеха да се получат и по-добре, но за целта се нуждаеш от подкрепата на директорите. Аз бях в най-слабия Милан в историята. След 30 години начело на клуба, президентът Силвио Берулскони искаше да продаде Милан. С треньора и новите собственици имахме различни виждания, но аз си тръгнах с високо вдигната глава, защото Милан е в Европа, а аз допринесох за това. Радвам се, че Милан се завърна в Европа. Това беше целта ми, когато напуснах Севиля”, коментира още 31-годишният колумбиец.

Тази Милан приема гръцкия АЕК в мач от Група “D” на Лига Европа, а в същия турнир настоящият тим на колумбиеца Виляреал е домакин на Славия (Прага).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ivan017
20.10.2017 03:49

От много време насам са си просто среден отбор... примерно като Ливърпул, имат да показват трофеи от миналото, но в бъдещето им няма нищо...