Уест Хям и Лацио удрят рамо на Левски

09:58
Уест Хям и Лацио удрят рамо на Левски

Общо 52-ма фенове дойдоха на следобедната тренировка на Левски вчера, за да надъхат отбора преди днешния сблъсък с ЦСКА София. Заниманието, което бе обявено за 16:00, закъсня и започна около 16:25. Малко преди началото му в съблекалнята влязоха изпълнителният директор Краси Иванов и спортният Даниел Боримиров. Малко след 16 часа на трибуните имаше 31 фена, сред тях и сина на един от бившите собственици на отбора Иво Тонев. В следващите минути на малки групи заприиждаха още и бройката нарасна до 52 души, пресметна "Меридиан мач".

Сред тях имаше и привърженици на Лацио и Уест Хям. Както е известно феновете на сините и римските орли са побратимени и често си оказват подкрепа по трибуните в градските дербита.

Ултрасите бяха доста тихи, като този път не се пяха песни и не се запалиха факли. Имаше два момента на оживление - първо при излизането на футболистите от тунела те бяха посрещнати с аплодисменти. Същото се случи и две-три минути по-късно, когато се появи Делио Роси, който от своя страна махна към феновете и благодари за подкрепата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация