Тотнъм разби Ливърпул на "Уембли" (видео)

20:22
Тотнъм разби Ливърпул на "Уембли" (видео)

Отборът на Тотнъм постигна изключително убедителна победа като домакин, надигравайки с 4:1 Ливърпул в дербито от 9-ия кръг на Висшата лига. По този начин момчетата на Маурисио Почетино записаха четвърти пореден успех в първенството. Много силен мач за шпорите изигра лидерът на тима Хари Кейн, който се отличи с два гола и асистенция, а по веднъж се разписаха още Сон и Деле Али.

Намиращият се в страхотна форма Кейн откри резултата още в 4-ата минута, след като бе изпуснат от защитата на мърсисайдци и останал на чиста позиция вкара за 1:0. Осен минути по-късно английският национал асистира на Сон, който удвои аванса на домакините.

В 24-ата минута едно от летните попълнения на Ливърпул Мохамед Салах върна едно попадение. В типичния си стил египетският национал надбяга противниковата защита и с много прецизен удар намали на 1:2

Надеждите на червените да вземат нещо от гостуването си в Лондон обаче се изпариха в самия край на първото полувреме, когато Деле Али бе оставен напълно непокрит фронтално срещу вратата и от около 13 метра вкара за 3:1 в полза на Тотнъм.

След почивката играчите на Маурисио Почетино узакониха успеха си с четвърто попадение, което отново бе дело на Хари Кейн. Голмайсторът на лондончани оформи крайното 4:1 в 56-ата минута.

С успеха Тотнъм заема третата позиция в класирането с актив от 20 точки, колкото има и вторият Манчестър Юнайтед. Ливърпул е девети с 13 пункта, като червените вече са в серия от три мача без победа във Висшата лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Marcelito
22.10.2017 23:25

Ловрен бездарник, махай се от клуба !!!!!!!