Херо: Преднината ни дава увереност

20:56
Херо: Преднината ни дава увереност

Наставникът на Лудогорец похвали качествата на Върджил Мисиджан след днешното му завръщане с гол в състава на орлите. "Много съм доволен, че Мисиджан се върна на терена. Той е много важен футболист за нас във фаза атака. Показа го и днес с качествата си", коментира Херо след победата на неговия тим с 4:0 над Етър, за която холандецът допринесе с един гол.

"След победа над силен отбор като Брага самочувствието е съвсем различно, но има емоционална и физическа умора. Това ме притесняваше. След първия гол видях, че нещата са добре и не се притеснявах. Изпуснахме и още. Виждате от игрова ситуация колко създадохме и изпуснахме. Трябва да ги реализираме. Но играем през 2-3 дни. Има психическа и физическа умора. Сега ни предстои много тежка седмица, но трябва да излезем с чест от двубоите срещу Берое, Левски, Брага и ЦСКА София. Няма отбор, който да няма слабости и ще се опитаме да се възползваме от тези на противниците. Петте точки преднина дават някакво самочувствие и увереност, нищо повече", разясни Димитров, който отново коментира тактиката си от гостуването на Брага с трима в отбрана.

"Брага играе със схема 4-4-2. Външните им футболисти влизат навътре, а бековете им са много активни и центрират почти от всяка точка на терена. Ако бяхме играли с двама защитника, щеше да ни бъде изключително трудно с техните мощни нападатели", коментира треньорът на разградчани.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация