Официално: Григор Димитров е №6 в света

15:20
Официално: Григор Димитров е №6 в света

Григор Димитров официално мина с две места напред в ранглистата до шесто, а това е най-добро класиране в кариерата на най-успешния български тенисист. В челната десетка настъпиха доста размествания, вследствие на резултатите от Мастърса в Париж.

Рафаел Надал остава водач, Роджър Федерер е втори, а Александър Зверев за първи път е трета ракета в света. Десетката допълват Доминик Тийм, Марин Чилич, Григор Димитров, Стан Вавринка, Давид Гофен, Джак Сок и Пабло Кареньо Буста. Деветото място на Сок също е рекордно в кариерата му и се дължи на триумфа му в Мастърса във френската столица, който му осигури и място в заключителния турнир на АТР. 

Надал ще присъства на тегленето на жребия за финалите в Лондон в сряда, но все още не е сигурно участието му заради контузия в дясното бедро. Извън Топ 10 вече са Новак Джокович (12-и) и Анди Мъри (16-и).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RoSKo0o0
06.11.2017 20:52

Абе.... да попитам... като пада Григор... едни мишки само излизат и плюят... а такова невероятно постижение ... никой не коментира! БРАВО! Малоумен народ :]