България победи Саудитска Арабия в Лисабон (видео)

21:09
България победи Саудитска Арабия в Лисабон (видео)

България победи с 1:0 Саудитска Арабия в контрола, играна в Лисабон. Единственото попадение падна в края на мача, като точен бе капитанът Ивелин Попов.

България излезе в схема 4-1-4-1. Пламен Илиев бе на вратата, а пред него в защита действаха - Михаил Александров, Николай Бодуров, Васил Божиков и Антон Недялков. Георги Костадинов беше опорен халф, а четиримата пред него - Тодор Неделев, Симеон Славчев, Мартин Райнов и Ивелин Попов, докато Спас Делев бе на върха.

Като цяло нашите момчета заслужено спечелиха срещу участника на Мондиал 2018, тъй като през по-голямата част от срещата бяха по-активният тим и имаха повече чисти положения. Все пак съперникът показа, че е сериозен отбор и на няколко пъти също бе близо до гола, но при две ситуации Пламен Илиев се намесваше отлично след статични положения, а веднъж и Михаил Александров изби от голлинията. На трибуните в португалската столица пък близо 100 души подкрепяха нашите момчета.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DUHAMO1914
15.11.2017 17:15

Важна победа за самочувствието на отбора!

Ivan017
14.11.2017 08:10

Ужасно слаб резултат, приятелските срещи все пак са за да се откриват слабостите в отбора... надявам се че тази работа ще бъде свършена за напред, за да се справяме по добре и дай боже да се класираме поне на предстоящото европейско.