ЦСКА се разбра с Гранада за Кевин Меркадо

07:58
ЦСКА се разбра с Гранада за Кевин Меркадо

ЦСКА София е постигнал договорка с испанския Гранада за откупуването на правата на крилото Кевин Меркадо. Двата клуба са се споразумели за сумата по трансфера, а Гранада ще получи и процент от следваща продажба на Меркадо.

Армейците обаче все още не са се разбрали за личните условия на играча. В момента се водят преговори с неговия агент, който е пристигнал в България, но на този етап двете страни имат някои разминавания. Лявото крило е поискало увеличение на заплатата, за да остане в тима и през следващата година. Очаква се клубът и играчът да се разберат и най-късно до четвъртък всички детайли около преминаването на Меркадо за постоянно в ЦСКА да бъдат финализирани.

Еквадорецът е под наем от Гранада до края на тази година, като преди малко повече от месец заяви в интервю за "Тема Спорт", че иска да остане на "Армията". Към него има интерес от бившия му отбор ЛДУ Кито, но той предпочита да продължи кариерата си в България.

Меркадо също така се очаква да получи и български паспорт, като клубът има готовност веднага да задейства процедурата. С такъв вече се сдоби нападателят Фернандо Каранга, с което се освободи още една от квотите за чужденци извън ЕС. С такъв статут на "Армията" са трима - Густаво Кулма, Енрике Рафаел и Меркадо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

marinov_user
14.11.2017 23:57

Тирета-та предизвиквали мъчителна синя болка........така съм чувал