Обвиниха бившия шеф на Италианската федерация в сексуален тормоз

19:47
Обвиниха бившия шеф на Италианската федерация в сексуален тормоз

Бившият вече президент на Италианската футболна федерация Карло Тавекио бе обвинен в сексуален тормоз само ден, след като подаде оставка от поста. Обвинението към 74-годишния Тавекио бе отправено от бивша служителка във федерацията. В интервю за миланския ежедневник Corriere della Sera, жената, която е представена единствено с псевдонима „Мери“, разкрива срещата си с бившия президент в централата на Италианския футболен съюз в Рим.

„Отидох в неговия офис, за да разговаряме за футбол. Той обаче дори не ми остави време да го попитам „Г-н президент, как сте?“. Погледна ме и ми каза: „Изглеждаш добре, явно водиш активен сексуален живот“. Впоследствие добави: „Ела насам, за да докосна гърдите ти“. Почувствах се засрамена. Опитах се да му кажа да спре, но единственият му отговор към мен бе да пусна завесите в офиса", споделя жената.

"Мери" разкрива пред Corriere, че тормозът е продължил известно време, докато тя не е напуснала Италианската федерация. Тя е решила да говори сега, след като осъзнала, че въпреки оставката на Тавекио, той нямал намерение да слиза от публичното пространство.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари