Реал вкара половин дузина в Кипър, но Тотнъм спечели "групата на смъртта" (видео)

00:03
Реал вкара половин дузина в Кипър, но Тотнъм спечели "групата на смъртта" (видео)

Отборът Тотнъм си гарантира първото място в своята група H от Шампионската лига. В предпоследния си мач от груповата фаза английският тим постигна ценна победа с 2:1 при гостуването си на Борусия Дортмунд.

Пиер-Емерик Обамеянг даде преднина на домакините в 31-ата минута, но след почивката гостите стигнаха до пълен обрат след попадения на Хари Кейн и Сон съответно в 49-ата и 76-ата минути. Интересното е, че и двата гола за шпорите дойдоха след асистенции на Деле Али.

С успеха си тимът на Маурисио Почетино се бетонира на първата позиция в класирането с актив от 13 точки, докато Борусия се прости с шансовете да продължи напред, оставайки на трето място с 2 пункта.

В другия мач от тази група актуалният носител на трофея Реал Мадрид постигна разгромна победа с 6:0 при гостуването си на Апоел Никозия. С по два гола за успеха се отличиха Карим Бензема (39‘, 45‘) и Кристиано Роналдо (49‘, 54‘), а по веднъж се разписаха Лука Модрич (23‘) и Начо (41‘). Кралския клуб остава на втората позиция в подреждането с 10 пункта, докато Апоел е на последното четвърто място с 2 точки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

djarata
22.11.2017 02:03

Супер!Дано играем с Юнайтед

BarcaLeo
22.11.2017 07:59

псж челси сити юнайтед ливърпул и хващам бас че ще играят с бешикташ