Левски стартира чат канал за феновете

14:11
Левски стартира чат канал за феновете

Феновете на Левски вече ще могат да получават официални новини за любимия си клуб чрез чат приложението "Вайбър", след като днес сините обявиха началото на партньорство с компанията.

Предстои създаването на инфо канал във "Вайбър", където, освен новини, ще има различни игри и викторини с предметни награди, както и конкурси, като първият от тях ще бъде свързан с изработката на стикери, свързани с отбора.

"Много съм щастлив от това, което ще се случи. Една нова съвременна технология за комуникация ще бъде адаптирана в клуба и съответно в привържениците. Ще могат да се получават навременни новини, истински новини за това какво се случва в клуба, какви са предстоящите събития, за мачове, продажба на билети. До колкото зная идеята е да има по 2-3 новини дневно от момента, в който каналът стартира. Изключително важно е да се подчертае още веднъж, че инициативата идва от средите на привържениците, което показва мястото на левскарите в клуба и в неговото развитие. Показва, че левскарите мислят за бъдещето и за доброто на Левски", сподели председателят на Национален клуб на привърженика Степан Хиндлиян на днешната пресконференция на стадион "Георги Аспарухов Виваком Арена".

Александър Чакъров от Управителния съвет на Тръст Синя България също изрази радостта си от новото начинание.

"С тази инициатива Левски се нарежда до клубове като Барселона, които също обявиха тази година партньорство с Ракутен Вайбър. Също така и няколко клуба от Гърция, начело с Панатинайкос. Тръст Синя България изцяло подкрепя тази идея, като ние ще се включим с различен вид викторини и конкурси, които ще бъдат изработени в модул и ще са свързани с богатата история на Левски. Игри, които са с образователно-състезателен характер. Освен това, от там ще произхождат като резултат и различни предметни награди. Но това ще бъде направено на малко по-късен етап", обясни Чакъров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация