"Червените" отказаха две оферти за Каранга

11:30
"Червените" отказаха две оферти за Каранга

Два клуба са отпарвили оферти за нападателя на ЦСКА-София Фернандо Каранга в последните дни. Предложенията обаче са били доста под сумата, която “червените” искат за своя голмайстор. Първата оферта е дошла от елитния турски Бурсаспор, който в момента е воден от Пол льо Гуен. Седмият в първенството на югоизточните ни съседи е предложил 1,5 милиона евро за правата на бразилеца, но това е доста под исканата от “армейците” сума. Същите пари преди десетина дни е предложил и друг турски клуб - Трабзонспор, който също е бил отрязан.


Предложение за Каранга в офисите на “Армията” е пристигнало и от клуб от Южна Америка, но не от Бразилия. И този интерес обаче е бил пресечен набързо. ЦСКА-София иска да задържи Каранга поне до края на сезона, а през зимната пауза могат да бъдат продадени само футболисти с по-периферна роля в състава.


Каранга ще се завърне в състава на “червените” още тази неделя в двубоя с Локомотив (Пловдив). Той обаче продължава да виси с жълти картони. Ако получи нов такъв, той ще се наложи да пропусне още един мач на отбора.


“Тема спорт”

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари