Лампард: Челси има най-голям шанс в Шампионска лига

14:30
Лампард: Челси има най-голям шанс в Шампионска лига

Легендата на Челси Франк Лампард е на мнение, че играчите на Антонио Конте трябва да съсредоточат всичките си усилия, за да спечелят Шампионска лига, а не да защитават титлата си в първенството на Англия.

Бившият капитан на „сините“ вярва, че Челси ще има по-голям шанс за успех в Шампионската лига в сравнение с Премиър Лийг, поради блестящото начало на сезона на Манчестър Сити.

Футболистите на Пеп Гуардиола са загубили едва 2 точки от 12-те си мача през този сезон и са почти неудържими в атака, отбелязвайки 40 попадения.

„Гражданиете“ водят убедително в класирането с актив от 34 точки, а зад тях в таблицата е Манчестър Юнайтед с 26 пункта. Защитаващият титлата си от миналата година отбор от „Стамфорд Бридж“ е на третата позиция с 25 точки.

"Тази година ще бъде изключително трудно, защото Манчестър Сити започна много добре. Реалността е, че Сити се представят доста убедително в първенството и шансовете за Челси ще бъдат в Шампионска лига“, коментира сърцатият футболист.

„Но все пак мисля, че е твърде рано да се прогнозира. Ако Сити продължат през кампанията по начина, по който играят на този етап, тогава разбира се те ще са фаворит за титлата. Има обаче толкова много неща, които могат да се случат.

Има доста добри и перспективни отбори, които играят в първенството. Сити трябва да се докажат още повече, ако искат да бъдат категоризирани като най-добрите“, категоричен е Джон Тери.

Иначе късно снощи Челси се класира за осминафиналите в Шампионска лига, след като победи с категоричното 4:0 азербайджанския Карабах.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация