Кантона нарече ПСЖ "малък клуб"

16:03
Кантона нарече ПСЖ "малък клуб"

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Ерик Кантона определи могъщия финансово Пари Сен Жермен като "малък клуб". Това обидно за парижани мнение Кантона изказа в интервю за FullTimeDevils.

"Кой ще стане следващата "седмица" в Манчестър Юнайтед? На мен ми харесва Пасторе. Той е футболист на ПСЖ, но се появява рядко в игра. Парижани имат двама великолепни играчи - Пасторе и Бен Арфа, а и двамата не играят. Пасторе е особен футболист, който е способен да удиви във всеки един мач. Мисля, че той е чудесен играч. Хавиер играе за Аржентина, голяма страна, но не излиза на терена в мачовете на ПСЖ - малък клуб", с усмивка каза Кантона, след което добави: "Въпреки че ПСЖ имат много пари. Тогава, значи, парижкият клуб е голям. Голям клуб без история".

ПСЖ реагира бързо, като в отговор използва знаменитата и така и неразбрана фраза на самия Кантона, която футболистът изрече през 1995 г. Тогава Кантона се прочу с кунг-фу ритник, с който повали запалянко на Кристъл Палас, обиждащ го от трибуните. На пресконференция по повод наказанието му тогава асът на Манчестър Юнайтед каза пред репортерите: "Когато чайките следват траулера, те си мислят, че сардините ще бъдат хвърлени в морето", след което стана и си тръгна. Именно с този цитат ПСЖ отговори на Кантона в микроблога си в Туитър.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация