Ла Коруня и Билбао с реми на "Риасор" (видео)

15:45
Ла Коруня и Билбао с реми на "Риасор" (видео)

Депортиво Ла Коруня и Атлетик Билбао завършиха 2:2 на "Риасор" в мач от поредния кръг на Примера дивисион, за да вземат по точка и да останат все така близо до опасната зона в класирането на испанския елит.

Реално и двата тима имаха своите шансове да грабнат победата днес, но това така и не се случи. Билбао е в серия от пет мача без успех, докато Депор има само един триумф в последните си пет двубоя.

Лъвовете от Биская откриха резултата в 15-ата минута, след като разиграха атака, достойна за футболен учебник - Оскар Де Маркос отне топката в средата на терена и я пусна напред към Ариц Адурис, който от своя страна я чукна с пета към Маркел Сусаета и той вкара с отличен удар за 0:1. Това бе и първото попадение на Сусаета през този сезон. Депортиво все пак върна един гол през първото полувреме. Това се случи в 35-ата минута, когато Адриан Лопес се оказа най-съобразителен в наказателното поле след центриране отдясно към далечната греда и изравни за 1:1.

До почивката домакините на два пъти имаха претенции за дузпа в своя полза, но съдията така и не отсъди 11-метров удар.

След точно час игра баските пак поведоха. Това отново се случи след хубава комбинация, при която резервата Раул Гарсия изведе Иняки Уилямс зад защитата и за него не остана нищо друго освен да отбележи - 1:2. Депор обаче отново изравни, като това отново стана след центриране и отново замесен бе Адриан. Лопес отклони с глава центриране, а Фабиан Шер нямаше затруднения да вкара втория гол за своя тим в 76-ата минута - 2:2. Минута по-късно Уилямс удари греда за гостите, а в самия край Хуанфран имаше шанс да донесе три точки на домакините, но стреля високо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари