Дунав измъкна важна победа от Етър (видео)

20:04
Дунав измъкна важна победа от Етър (видео)

Дунав спечели много важна победа при визитата си на Етър в мач от 17-ия кръг на Първа лига. Срещата се игра в изключително тежки условия, като през целия мач стадион "Ивайло" бе обгърнат в мъгла. През първата част двубоят дори бе прекъснат за известно време, докато се вземе решение дали да бъде доигран. В крайна сметка гостите успяха да се доберат до успеха с два късни гола, дело на Мирослав Будинов от дузпа и Васил Шопов.

Преди почивката двата отбора изобщо не знаеха къде се намират и така и не се приспособиха към атмосферните условия. Така логично се оттеглиха на почивка при 0:0 и почти нищо интересно пред двете врати.

След почивката тимовете свикнаха с мъглата и започнаха да правят по-смислени атаки. Пред двете врати имаше по няколко положения, но до самия край на срещата двете нули останаха непроменени. Така се стигна до 85-ата минута, когато резервата Мирослав Будинов се възползва от грешка на Яни Пехливанов, който върна топката към вратаря Христо Иванов, но пасът му не бе добър и нападателят на "драконите" изпревари стража, който бе принуден да го спъне. Съдията посочи дузпата и Будинов откри бялата точки.

Малко по-късно домакините останаха с човек по-малко, след като Самб Бадара получи втори жълт картон и трябваше да напусне терена преди последния съдийски сигнал. В даденото от рефера продължение падна и второ попадение за Дунав. Димо Атанасов се засуети в наказателното си поле и позволи на Васил Шопов да изрита топката в мрежата за втори път.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

emporiovasko
27.11.2017 10:36

..."Будинов откри бялата точки"...! Видеото от Етър и Верея, също ми допада!