Гризман разкри защо никога не би подписал с Арсенал

13:23
Гризман разкри защо никога не би подписал с Арсенал

Нападателят Атлетико Мадрид Антоан Гризман, за когото все по-усилено се твърди, че ще напусне настоящия си клуб през следващото лято, обясни защо никога не би подписал с Арсенал - един от клубове, който проявява интерес към него. В своята автобиографична книга, озаглавена "Зад усмивката", от която в последните седмици излизат различни акценти, французинът разкрива за некоректно отношение на "топчиите" през 2013 година.


По това време, когато Гризман все още е играч на Реал Сосиедад, от Арсенал са се свързали с него чрез скаута на лондончани Жил Гриманди. Последният е разговарял с агента на Гризман и го е уверил, че интересът на Арсенал е голям и Антоан трябва да пренебрегне всички останали предложения и да чака офертата от "Емиратс". Такава обаче така и не е пристигнала до самия край на съответния трансферен прозорец.


"Чаках, чаках, продължавах да чакам. Когато новините така и не идваха, Ерик Олхатс се обади на Гриманди, който му каза, че мениджърът все още има интерес към мен и трябва да продължа да чакам. Най-накрая, няколко часа преди пазара да затвори, той ни информира, че Арсенал няма да отправи оферта. Не ми харесва, когато някой обещае нещо, а то след това не се случи. Поради тази причина, когато Ерик ми се обади в по-късен етап, че лондонският клуб отново имал интерес, аз му казах: "Забрави! След удара, който ни нанесоха", пише Гризман.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Omen
29.11.2017 17:40

Право си е момчето, тоя пак Венгер 20 годни не могат да го махнат само 2-3 титли им е докарал --"инвинзибълз"- хаха .То Милан имаха сезон и половина не победени и не го итъкват въобще. А Арсенал и Венгер само с него се хвали, ако не бяха Анри и Беркамг , нямаше да видят титла невер.