Македонски халф пред трансфер в Лудогорец?

12:34
Македонски халф пред трансфер в Лудогорец?

Шампионът Лудогорец ще привлече халфа на Вардар (Скопие) и националния отбор на Македония Бобан Николов, твърдят местни медии. Според изданията лидерът в нашенската първа лига е готов да плати 700 000 евро, за да притежава 23-годишния полузащитник. Очаква се представители на клуба от Разград да пътуват до Скопие на 7 декември, за да го гледат на живо в мача от Лига Европа срещу шведския Розенборг.


Бобан Николов има записани 6 мача за националния на Македония с 1 гол, а за Вардар от 2015 година досега е изиграл 62 мача и е вкарал 8 гола. Започнал е в юношеските си години в академията на легендарния Георге Хаджи в Румъния, след което рита във Васлуй.


Контузените Марселиньо и Рафаел Форстер, който е с подуто коляно, и наказаният Върджил Мисиджан отпадат от сметките на Димитър Димитров за днешното гостуване на „Верея“ от 15:00 часа. Тримата останаха да тренират по индивидуална програма в Разград. В последния момент ще стане ясно дали Абел Анисе ще рита заради болежки в глезена, или Херо ще го пази за важния мач с Хофенхайм на 7 декември. Бразилецът Вандерсон свали шината от ръката си, с която тренираше и риташе в последния месец, и вече е напълно готов, въпреки че игра и с нея без особени проблеми.


"24 часа"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация