ЦСКА доближи върха след успех над Септември (видео)

19:26
ЦСКА доближи върха след успех над Септември (видео)

ЦСКА София постигна втората си поредна победа и общо 12-а от началото на сезона в Първа лига. В последен мач от 18-ия кръг в първенството играчите на Стамен Белчев се наложиха с 2:0 над новака Септември пред празните трибуни на стадион "Българска армия". 

Въпреки че нямаха подкрепата на своята публика поради наказанието, наложено заради ексцесиите на "Лаута", армейците нямаха особени трудности да стигнат до успеха, който ги доближи максимално до лидера Лудогорец. Фернандо Каранга откри за домакините в 26-ата минута, разписвайки се от дузпа за нарушение срещу Кристиан Малинов. В 54-ата минута Кирил Десподов узакони успеха на своя тим, оформяйки крайното 2:0 след асистенция на Тиаго Родригес. 

Футболистите на ЦСКА София можеха да запишат и далеч по-изразителен успех, но многото пропуски пред противниковата врата ги лишиха от това. Независимо от това с днешната победа червените събраха актив от 41 точки, само на една зад шампиона Лудогорец, който по-рано днес допусна изненадваща загуба с 1:2 при визитата си на Верея в Стара Загора. Септември остава на десетата позиция с 20 пункта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация