Трети пореден мач без победа за Берба в Индия (видео)

21:24
Трети пореден мач без победа за Берба в Индия (видео)

Димитър Бербатов изигра третия си мач с екипа на Керала Бластърс в индийската Супер лига, но и този път тимът стигна само до равенство - 1:1 срещу Мумбай Сити у дома. В предишните си два двубоя “жълтите” от Кочи бяха записали нулеви ремита. Както и тогава, Бербо изкара пълни 90 минути.


Нашенецът се отличи с две отлични подавания. В 14-ата минута той майсторски намери Джакичанд в коридор по дясното крило, след което последва пас към холандеца Марк Сифнеос и гол за Керала - 1:0.


В 43-ата минута Бербатов пак комбинира отлично с Джакичанд, като го изведе сам срещу вратаря, но ударът на индиеца не беше точен.

В последната атака за първата част бившият футболист на Манчестър Юнайтед засече с глава центриране от корнер, но вратарят спаси.


Гостите обаче се представиха много силно и в 77-ата минута Балвант Синг изравни. Малко по-рано - в 56-ата минута, късметът помогна на Керала, след като топката се отби в страничната греда на вратата на Пол Рачубка.

В последните минути атаките следваха една след друга и пред двете врати и всеки от съперниците можеше да спечели. Във финалните секунди съотборникът на Бербатов Винийт беше изгонен за втори жълт картон.

За разлика от предишната среща срещу Джамшедпур този път Бербо имаше доста по-коректни противници. Никой от тях не си позволи да го рита умишлено, което доведе до повече спокойствие и точност в отиграванията му.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация