Нападател от Южна Америка на финални преговори с ЦСКА

10:58
Нападател от Южна Америка на финални преговори с ЦСКА

ЦСКА чака нов нападател да пристигне в София до часове. Най-вероятно става въпрос за южноамериканец и по-конкретно - колумбиец, футболистът би трябвало да пристигне у нас утре за финални преговори с армейците, пише "Тема Спорт".

Желаният играч е наблюдаван на място в редица срещи през есента. В тази връзка не е изключено в средата на седмицата ЦСКА да си осигури второ зимно попълнение след холандеца Алберг. 

Както е известно, в Австрия съобщиха преди десетина дни, че голмайсторът на местната втора дивизия Сайфедин Чаби също е трансферна цел на червените. Чаканият тази седмица нападател обаче е друг. Армейците искат да привлекат силна алтернатива на Фернандо Каранга, към когото интерес не липсва. 

Треньорът Стамен Белчев пък вече анонсира, че освен входящи трансфери през зимата ще има и изходящи такива. При всички положения ЦСКА ще подсили състава си за пролетта. Идеята на ръководството на клуба е да запази всички ключови състезатели и успоредно с това да вдигне класата на отбора чрез съответните попълнения.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация