Лоренцо Инсиние пропуска двубоя с Фейенорд

16:15
 Лоренцо Инсиние пропуска двубоя с Фейенорд

Нападателят на Наполи Лоренцо Инсиние ще пропусне заключителния мач от груповия етап от Шампионската лига с Фейенорд в сряда, съобщи "Sport Mediaset".

26-годишният футболист вчера не е тренирал със съотборниците и шансовете да излезе срещу Фейенорд на практика са нулеви. Инсиние получи мускулна травма по време на мача с Ювентус в петък и бе заменен в 76-ата минута. Треньорът на неаполитанския тим Маурицио Сари няма никакво намерение да рискува със здравето на възпитаника си и той няма да бъде и сред резервите за мача в Холандия. Така той ще пропусне мач на Наполи за първи от повече от година - за последно не игра на 23 октомври 2016 г., след което направи серия от 60 поредни двубои в Серия А, Шампионската лига и Купата на Италия.

Междувременно стана ясно, че Наполи ще имат сериозна агитка в Ротердам. "Gazzetta dello Sport" съобщи, че всичките 1200 билета за италиански фенове са продадени, въпреки оплакванията от високата цена - 56 евро. Очаква се Инсиние да се завърне на терена на 10 декември, когато Наполи посреща Фиорентина.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация