Ариен Робен няма да играе срещу ПСЖ

19:39
Ариен Робен няма да играе срещу ПСЖ

Ариен Робен ще пропусне последното домакинство на Байерн Мюнхен от Шампионската лига утре срещу Пари Сен Жермен. Крилото Робен и защитникът Хуан Бернат днес не се включиха в заниманието със съотборниците си, които тренираха с шапки и ръкавици заради студеното време в Германия.

Холандецът все още не е напълно възстановен от мускулно разтежение, а Бернат също лекува травма. Двубоя с парижани, който ще бъде излъчен пряко по bTV Action, пропускат и трайно контузените Мануел Нойер и Тиаго Алкантара.

"Няма да рискуваме с никого", категоричен беше треньорът на баварците Юп Хайнкес.

Байерн вече си осигури класиране на осминафиналите, като се нуждае от победа с четири гола разлика срещу "Пари Сен Жермен", за да спечели първото място в група "С".

Хайнкес каза още, че Хамес Родригес ще започне като титуляр, а за участието на Франк Рибери, Томас Мюлер и Кинглси Коман ще бъде решено в последния момент. Тримата наскоро се завърнаха в игра след травми и е напълно възможно някой от тях да получи почивка.

"Утре се изправяме срещу супер отбор със страхотен треньор. Те са добре смазана машина, която не разчита само на суперзвездите си. Не можем да говорим, че това реално ще бъде мач за първото място в групата. По-скоро ще бъде среща за престиж", заяви Хайнкес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация