Берое привлича Дани Кики

11:52
Берое привлича Дани Кики

След като през лятото привлече разтрогналия с Локомотив (Пловдив) Мартин Камбуров, сега Берое е напът да се подсили и с друг футболист на "Смърфовете" - Дани Кики. 29-годишният играч вече не попада в плановете на треньора Бруно Аркапович и потвърди, че се разделя с черно-белите.

"Краят. Пожелавам късмет и всичко хубаво на Локомотив Пловдив занапред. Явно изиграх последния си мач в отбора", написа Кики в профила си във Фейсбук, след като не попадна в групата за двубоя с Верея (Стара Загора) вчера.

Дани Кики е много близък с Камбуров от съвместния им престой на "Лаута". Затова и таранът ще съдейства за неговото идване под Аязмото. Берое има нужда от офанзивен халф, след като румънецът Драгош Фърулеску получи тежка травма. Той скъса връзки на коляното и му предстои операция. Очаква се да бъде извън игра около 5 месеца. Затова Берое вече му търси заместник.

През есента Кики вече веднъж бе отстранен от "Лаута". Това стана малко след като Мартин Камбуров напусна клуба след скандал със собственика Христо Крушарски. След това обаче полузащитникът бе върнат в състава. От началото на сезона Кики изигра 13 шампионатни мача за пловдивчани, като престоя на терена 779 минути и отбеляза 2 гола.

"Тема спорт"

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация