Зидан получи пълен картбланш за зимни трансфери, ето кои трима са набелязани

15:49
Зидан получи пълен картбланш за зимни трансфери, ето кои трима са набелязани

След извънредна среща на върха в понеделник Реал Мадрид вече мисли за предстоящия зимен трансферен прозорец. Според информациите от Испания, босът на тима Флорентино Перес е уверил Зидан, че има пълната му подкрепа, а от своя страна французинът е настоял да му бъдат осигурени поне три нови звездни попълнения.

Сериозният интерес към голмайстора на Интер и Серия А Мауро Икарди вече бе оповестен от редица спортни издания. В списъка попадат още вратарят на Атлетико Билбао Кепа Арисабалага и звездата на РБ Лайпциг Тимо Вернер.

Реал е на осем точки зад Барселона в класирането в Ла Лига и остана на второ място в групата си в Шампионската лига. През лятото на "Бернабеу" подцениха раздялата с играчи като Алваро Мората и Хамес Родригес, което донесе своите последствия, а постоянните травми на Гарет Бейл допълнително утежниха ситуацията в клуба. Уелският национал ще пропусне днешният мач срещу Борусия Дортмунд, а Зидан призна, че не знае кога той ще е на линия. Бейл бе аут за два месеца заради мускулни травми, след което игра за Купата на Краля преди седмица, но отново получи травма. 

"Бейл не тренира с отбора, не знам кога ще е готов. Мога да ви кажа само, че той ще пътува с отбора за Абу Даби", заяви на пресконференцията преди мача тази вечер французинът. 

"Мисля, че се повтарям в последните седмици, но ще кажа, че ние играем добре и не ме интересуват какво казват хора извън клуба", коментира Зидан критиките към отбора му.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация