Коутиньо: Не знам дали ще има нова оферта за мен

17:50
Коутиньо: Не знам дали ще има нова оферта за мен

Звездата на Ливърпул Филипе Коутиньо призна, че не знае какво крие бъдещето му и дали Барселона ще отправи нова оферта за него през януарския трансферен прозорец.

През лятото каталунците бяха много настоятелни в опитите си да привлекат бразилския национал, който също изрази желанието си да премине на "Камп Ноу". В крайна сметка ръководството на мърсисайдци не позволи да се стигне до трансфер, но не се знае дали това няма да се случи през януари.

"Не знам какво крие бъдещето ми и какво ще се случи през януари. Не знам дали ще има нова оферта. През лятото получих оферта за работа, която ме заинтересува. След като останах обаче, играя с цялото си сърце и желание за Ливърпул. Сега съм тук и се опитвам да давам най-доброто от себе си, за да помагам на тима", коментира Коутиньо, който вчера отбеляза хеттрик за мърсисайдци при победата със 7:0 над Спартак Москва в Шампионската лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

emporiovasko
07.12.2017 21:30

"бъдещето ми" на нърсисайдци!!

WDale
08.12.2017 13:03

Абсолютни аматьори. 2017-та година в дигиталната ера, когато грешките могат и да се оправят след публикуване още ставаме свидетели на смешни грешки. А едно време хората вестници са издавали по-грамотно, дето отпечатат ли го няма как да се поправи. Ама... толкова си могат днешните "журналисти"-драскачи. :)