Днес в Черно море отбелязват двоен празник

11:04
Днес в Черно море отбелязват двоен празник

Двоен повод за празник имат днес на "Tича". Председателят на Борда на директорите на Черно море Ерджан Шабан празнува своя 40-и рожден ден. Шабан заема шефски пост при моряците от 2006 година, а настоящият сезон е 12-и за него в клуба от морската ни столица.

Ръководството, спортно-техническият щаб, футболистите и служителите на ПФК Черно море честитят празника на Ерджан Шабан и му пожелават здраве, лични и професионални успехи, дълголетие и щастливи мигове със зелено-белия тим.

Шампанско ще се лее и в чест на десния краен бранител Онджей Сукуп. "Железният" защитник на моряците навършва 29 години. Чехът пристигна на "Тича" преди началото на миналия сезон, а до този момент е изиграл 53 мача с екипа на Черно море, като само в един от тях Сукуп не е започнал сред стартовите 11.

Днес предстои мач №54 за чешкия футболист, когато от 17:30 часа моряците се изправят на "Васил Левски" срещу Септември в първи двубой от 20-ия кръг на Първа професионална лига. Съотборниците му се готвят да поднесат най-добрия подарък на своя колега – успех срещу столичани.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация